1542_20210426_1112.jpg

Зорич Марина Олександрівнаасистент,
Зорич Марина Олександрівна, 1986 року народження, українка, освіта вища. У 2003 році закінчила Вінницький медичний інститут ім. М.І. Пирогова, асистент кафедри променевої діагностики, променевої терапії та онкології Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, а також працює в кабінеті комп’ютерної томографії НДЦ ВНМУ за сумісництвом.
Після закінчення Вінницького національного медичного університету, в період 2009-2011р. проходила інтернатуру за фахом радіологія на базі ВНМУ. В 2013 р. пройшла спеціалізацію за фахом «Радіологія» на базі Донецького національного медичного університета ім. М. Горького. З 2011р. по теперішній час працює старшим лаборантом в НДЦ ВНМУ ім. М.І. Пирогова в кабінеті комп’ютерної томографії. З вересня 2014р. працює асистентом кафедри променевої діагностики, променевої терапії та онкології Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова.

Наукова діяльність

Зорич М.О. проводить науково-дослідну роботу спільно зі студентами – членами студентського наукового гуртка в секції «Променева діагностика та променева терапія». Під її керівництвом готуються студентські доповіді на наукові конференції з блоку «Радіологія».