1541_20210426_1105.jpg

Коляденко Світлана Вікторівнадоцент, к. мед. н.
Коляденко Світлана Вікторівна, 1977 року народження, українка, освіта вища. У 2001 році закінчила Вінницький національний медичний університет ім. М.І. Пирогова, асистент кафедри променевої діагностики, променевої терапії та онкології Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова, а також працює в кабінеті комп’ютерної томографії НДЦ ВНМУ за сумісництвом.
Коляденко Світлана Вікторівна після закінчення Вінницького медичного інституту в 2001 р., працювала лікарем-інтерном у Вінницькій міській клінічній лікарні №1, з 2002 року навчалась в аспірантурі Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова на кафедрі внутрішніх хвороб. З 2004 року працювала старшим лаборантом на в НДЦ ВНМУ ім. М.І. Пирогова. З 2006 року працювала старшим науковим співробітником в НДЦ ВНМУ ім. М.І. Пирогова в кабінеті комп’ютерної томографії. В 2007 році захистила кандидатську дисертацію. З січня 2013 р. працює асистентом кафедри променевої діагностики, променевої терапії та онкології Вінницького національного медичного університету ім. М.І. Пирогова. У 2005 р. проходила спеціалізацію за фахом рентгенологія на базі ХМАПО.

Наукова діяльність

Коляденко С.В. проводить науково-дослідну роботу спільно зі студентами – членами студентського наукового гуртка в секції «Променева діагностика та променева терапія». Під її керівництвом готуються студентські доповіді на наукові конференції.